Friday, January 16, 2009

Diverse lesestoffI dag har det kommet ut diverse adopsjonsstoff i Vårt Land. Hanne som skriver i Hanne`s blogg er blitt intervjuet av Vårt Land om tilknytning, her kan du finne den. Jeg har tidligere anbefalt Hanne`s blogg og vil også anbefale dette intervjuet som gir tips om tilknytning og kanskje først og fremst er dette et tips til familie og venner. Gir informasjon om hvorfor adoptivforeldre gjerne oppfører seg litt rart etter man har kommet hjem.

I dag kan man også lese denne saken som handler om det dårlige adopsjonsåret 2008 og en adopsjonsverden i krise. Mye av det som står minner en del om det første blogginnlegget jeg skrev dette året. Flott at adopsjon er på dagsorden i avisen Vårt Land. Håper at det kan bli mer interesse også i de store avisene og at adopsjon blir satt mer på dagsorden. Det står ofte om adopsjon i Vårt Land og det er tydelig at de er opptatt av adopsjon. De hadde også brukt ønskebarn og det var flere sitater derfra.
Nå er det fredag og jeg ønsker alle sammen en god helg. Etter helgen er også ferietiden i Colombia over! For oss som venter på godkjenning er dette veldig spennende. Vi håper selvfølgelig at den kommer snart!! Da kan vi for alvor starte på ventetiden. Kanskje de også kommer med en ny DVA liste? I hvert fall så venter jeg i spenning på det også.

2 comments:

  1. Veldig gledelig å se så mye ado.stoff i Vårt land. Mon tro om de har en i redaksjonen som er personlig engasjert...

    Krysser fingrene for at dere får godkjenningen deres snart!

    ReplyDelete
  2. Ja, akkurat det lurer jeg også på. Kanskje en som vanker inne på ønskebarn også??

    Kjekt er det i hvert fall :o)

    ReplyDelete