Tuesday, February 3, 2009

Pengeuttak


I dag begynner jeg på en ny label. Det er fremdeles lenge til vi skal reise, men det er greit å planlegge. Og når jeg finner tips rundt om kring er det greit å ha et sted å skrive det, så er det lett å finne igjen. og kanskje noe er tips andre vil ta med seg også??

Fikk vite noen tips på ICBF guestbook i dag og disse tipsene er stjålet derfra.

* Ikke ta med så masse US Dollars det er ikke nødvendig

* Det er ikke overralt de tar VISA, det kan dermed være lurt å opprette en konto i CITY BANK, som har en filial i Bogota. Da sparer man gebyret.

* Noen sa at man kunne bruke MasterCard de fleste steder, men det er oftest billigere å heve pengene og betale kontant. det kommer ofte et pristillegg ved å betale med kort.

Noen andre som har tips så taes de gladelig med :o)

2 comments:

  1. Stemmer bra med at vi hadde liten (ingen)bruk for dollar. Vi hadde VISA-kort, og tok ut penger på flyplasen da vi kom, og i bankautomater siden. Vi var i Cali og Bogota, og hadde ingen problemer. Noen vi møtte i Cali hadde bare Mastercard, og de hadde store problemer med det, de kunne bruke det i butikker, men fikk ikke ut kontanter i bankautomater. Vet ikke om det bare var deres kort det var noe i veien med, men det kan være lurt å ha med to forskjellige. Ellers lønner det seg som oftest å betale kontant, også på hotellene. Vi tok ut penger ca. hver 4.dag for å betale hotellet (ellers blir det en veldig stor sum til slutt, og det er begrenset hvor mye du kan få ut på en bankautomat hver gang).

    ReplyDelete
  2. Tusen takk for enda flere tips anonym :o)

    ReplyDelete