Tuesday, February 3, 2009

Rebecca på 2 års kontroll


Noen lurer kanskje litt på overskriften. Rebecca er jo snart tre. Det som skjedde var at vi ikke kunne komme når det var 2 års kontroll(da var Rebecca 2år 7mnd) og da fikk vi først time nå. Fordi legene er så opptatte.

Rebecca er nå 14 kilo og 96 cm. Er ikke sikkert at høyden stemmer, for det var hun ikke helt villig til å gjøre. Men det er kjekt å se at hun har lagt på seg. Hun er fremdeles slank, men spiser veldig godt. Ellers fikk hun masse ros for at hun er så flink å snakke og til å gjøre seg forstått.

Jeg jobber litt med å få barnehageplass til Rebecca, det er nemlig ganske vanskelig på Laksevåg. I hvert fall hvis man er ganske nøye på hvilken barnehage man ønsker. Til høsten er hun 3 1/2 og da er det på tide.

På bildet kan man se Rebecca og Svein Edvin. Lesestunden om kvelden er noe med det beste hun vet. Og pysjamasen elsker hun fordi det er så mange kaniner på.

2 comments:

 1. Så søt jenten din er. Vi venter også på barnehageplass i samme bydel som dere. Det er et litt håpløst prosjekt. Vi kom hjem med jenten vår rett før hun ble to år og kom derfor sent i køen. Håper det ordner seg til høsten. I mellomtiden koser vi oss hjemme og i åpen barnehage.
  Lykke til på veien til Colombia!

  Camilla:-)

  ReplyDelete
 2. Hei Camilla (stemmer det at vi heter det samme?)!
  Tusen takk, synes hun er veldig søt jeg også. men er selvsagt ikke så objektiv ;)

  Kjekt med folk fra Laksevåg her inne på bloggen og ikke minst at det finnes flere colombiafamilier her.

  Så spennende at dere venter på barnehageplass samme sted, kanskje ender de opp i samme barnehage? Hvem vet. Ja, det er litt håpløst med barnehage. Håper det bedrer seg snart. Lykke til med plass til høsten!

  ReplyDelete