Wednesday, March 4, 2009

Adopsjonsorganisasjoner i Colombia - 3

Italia
Et kjempestort land med hele 18 organisasjoner. Som vanlig var det ikke alle nettsidene som jeg fant relevant informasjon på. Noen var ikke oppdaterte på flere år, er dered veldig usikker på hvor relevante de var. På et nettsted meldte de om 6 tildelinger fra colombia i år, men det var kun 34 søknader som var i colombia. Så enten er det nå færre søknader, ellers er Italia et land kjent for å adoptere store barn. Da er jo ventelistene korte.
En annen organisasjon hadde kun en sak igjen i 2005, ingen i 2006, 11 i 2007, 25 i 2008 og 4 i 2009. Hittil år har to barn fra colombia fått nye hjem via denne organisasjonen. Også en annen organisasjon hadde mange adopsjoner fra colombia, men få søkere på venteliste.
Generellt sett var det ikke mye informasjon å hente fra Italia. Men det var stor fokus på bistand og flere organisasjoner drev med adopsjon kun på siden av bistandsarbeid. Dermed vanskelig å hente frem informasjon når jeg letet.

Norge
Adopsjonsforum er de eneste som opererer her hjemme.

Sverige
2 adopsjonsformidlere.
Adopsjonscentrum og FFIA Adopsjonscentrum og FFIA har passordbeskyttelse slik som adopsjonsforum. FFIA hadde kun fire adopsjoner fra colombia i 2008. Gjennom Adopsjonscentrum kom 25 barn.

Sveits
3 organisasjoner, 13 adopsjoner i 2008 på den ene og den andre jeg fant hadde ingen adopsjoner i 2008 og kun 3 i 2007.

2 comments:

  1. all honnør til deg som har en så flott blogg. Det er kjempeålreit å lese her

    snowkid

    ReplyDelete
  2. Tusen takk snowkid :o)

    Kjekt at andre har nytte av informasjonen jeg finner :o)

    ReplyDelete