Tuesday, April 28, 2009

Distrikt norge og annet snacks

Synes den gode uken virkelig har begynt, med fint vær og colombianytt :o)

Så har det endelig skjedd noe i Norge også! En på øbben har fått distrikt. Det blir ekstra spesielt! Gratulerer så masse. Det er ikke i vår aldersgruppe, men føles som ekstra fremgang. De har aldersramme 5 år og har fått distrikt Cali. Om man vil vite mer kan man sjekke hjemmesiden deres, der kommer det sikkert mer informasjon etterhvert. Gjett om jeg kommer til å sjekke den ofte. Link ligger på siden, men for enkelhets skyld så bare trykk her. Håper de ikke må vente lenge før de får tildeling!!

Noen flere link tips kan jeg gi med en gang. Fant flere amerikanske familier som er i colombia nå. Trykk her , her her og her. Og kos dere. Har lagt de til siden også. Har ikke fått lest i de selv enda, men colombiastoff er jo alltid kjekt!

I danmark har de åpnet en web-shop der man kan finne ulike adopsjonsting. Har heller ikke sjekket denne ordentlig ut. Men kanskje et nyttig tips? SHOP

Så kommer litt rykter igjen, og også nå er det i kategorien 0-1. Er det bare i den kategorien man får informasjon nå?
En spansk familie fra desember 2006 har fått vite at de har 258 familier før dem. Dette tror jeg gjerne på, passer fint sammen med mange av de andre ryktene, samtidig som noen rykter tydeligvis ikke stemmer. Det var et høyere tall enn det jeg ønsker, men ikke så ille.

Forandret litt på linkene, de på hentereise er nå for seg selv. Hvis noen savner den danske familien, så har de kommet hjem og er dermed på les om hentereiser.

1 comment:

 1. Hej Camilla.

  Vi vil rigtig gerne i kontakt med dig. Du må meget gerne kontakte os på nr@adoptionsverden.dk
  Med venlig hilsen
  Nina
  Adoptionsveden.

  ReplyDelete